Husqvarna WDC 220 usisavač

SKU: 95216

222,97 

*Cijena vrijedi isključivo za kupovinu preko Web shopa

Nema na stanju

PLAĆANJE DO 36 RATA

POVRAT U 14 DANA

BRZA DOSTAVA

SIGURNA KUPOVINA

Mokro-suhi usisavač izrađen je kako bi vam pružio performanse i izdržljivost koje su vam potrebne za čišćenje bilo kakve nečistoće, prašine, prolijevanja i krhotina. Snažna i pouzdana turbina, intuitivne kontrole, pametno skladištenje i jednostavno odlaganje čine stroj spremnim za teško svakodnevno čišćenje. Usisavač WDC 220 je kompaktan i jednostavan za korištenje.

Pretinac za dodatke Svi uključeni dijelovi, imaju za to predviđene vlastite prostore za odlaganje na usisavaču. Skladištenje zauzima manje prostora s manjim rizikom od gubljenja tih dodataka.
Aluminijske produžne cijevi- Za veći doseg prema inače nedostupnim mjestima.
Ručica za podizanje spremnika – Ručica za podizanje čini praznjenje spremnika vrlo jednostavnim. Jednostavno odvojite gornji dio i odložite sadržaj.
Funkcija ispuhivanja – Stroj uključuje dodatni ulaz crijeva na ispušnom zraku, a spajanjem usisnog crijeva stroj se može koristiti kao puhač. To je korisno za čišćenje uskih mjesta i alata, ispuhivanje lišća ili drugih ostataka.
Vrećica od filca – Izdržljiva i pametna vrećica od filca osigurava povećanu filtraciju i minimalnu izloženost prašini tijekom odlaganja. To čini čišćenje lakšim i učinkovitijim.
Utičnica s automatskim pokretanjem / zaustavljanjem – Funkcija start / stop automatski se aktivira kada je priključen električni alat. Usisavač nastavlja raditi pet sekundi nakon isključivanja kako bi potpuno ispraznio usisno crijevo od prašine.
Poluautomatsko čišćenje filtera. -Čistite filtar uložak brzo i jednostavno pomoću obrnutih zračnih impulsa. Korištenjem poluautomatskog sustava za čišćenje dobivate visoku produktivnost uz manji broj pauza.
Stabilni kotači – S velikim i čvrstim kotačima, usisavač sjedi čvrsto na tlu. Sa kotačićima koji se okreću 360 stupnjeva dobivate izvrsnu upravljivost u svim područjima.
Varijabilna kontrola brzine i lagani start – Usisavanje se može prilagoditi alatu s kojim se koristi, kao i smanjenju razine buke kada nije potrebna puna snaga. Laganii start izbjegava visoki napon te smanjuje rizik od pregorijevanja osigurača.
Perivi PET filter uložak – Filter je razvijen za iznimno dug životni vijek, što znači niže troškove održavanja. Isti se filter koristi i za vlažne i za suhe primjene te osigurava visoku učinkovitost filtriranja.

Tehničke karakteristike
Dužina crijeva 2,5 m
Dužina žice 5 m
Faze 1
Frekvencija 50-60 Hz
Jačina zvuka u uhu operatera 72 dB(A)
Kapacitet spremnika 20 l
Maks. usis 210 mbar
Mikro filter površina 0,003 m²
Promjer crijeva 32 mm
Protok zraka 3600 l/min
Snaga 1000 W
Vibracije na ruci 1,5 m/s²
Voltaža 220-240 V

Težina 8 kg
Brand

Husqvarna