Husqvarna HQ X-CUT SP33G S-Chiesel, 325″, 1,3 mm, 920 zub lanac

TEČAJ: 1 EUR = 7,53450 HRK SKU: 112731

0,53  (3,99 kn)

*Cijena vrijedi isključivo za kupovinu preko Web shopa

Na zalihi

PLAĆANJE DO 36 RATA

POVRAT U 14 DANA

BRZA DOSTAVA

SIGURNA KUPOVINA

X-CUT SP33G je prvi lanac za motorne pile koji je potpuno razvijen, dizajniran i proizveden od strane Husqvarne.
Lanac je posebno prikladan za zahtjevne korisnike i svakodnevnu profesionalnu upotrebu.

OŠTRINA
Više rada, manje oštrenja – Dizajn zuba, materijali i proces proizvodnje su dovedeni do savršenstva. Sve navedeno čini X-CUT lance nevjerojatno oštrima istog trenutka čim ih izvadite iz kutije. No, najvažnije je to da ova oštrina traje mnogo dulje nego što je dosad bio slučaj.
MANJE RASTEZANJA
Manje zatezanja uz smanjen rizik oštećenja – X-CUT lanci su pred-rastegnuti u samoj tvornici, što odmah znači da ćete dulje raditi s motornom pilom prije nego ćete morati ponovno natezati lanac. bez nepotrebnih prilagodbi koje će usporavati vaš rad. Rizik oštećenja lanca zbog prevelike opuštenosti značajno je smanjen.
IZDRŽLJIVOST
Manje troškova i manje servisa – Pažljivo balansirana kombinacija izrade, odabira materijala i procesa izrade rezultiralo je odličnom i dinamičnom trajnošću. Zamor materijala reznog sistema smanjen je, a samim time i potreba za čestim servisima.
EFIKASNOST
Bolji rezultati i jednostavniji rad – X-CUT lanci stvoreni su da rade brže nego konkurentski te ih možete koristiti istog trenutka čim ih izvadite iz kutije. Ovo će uvelike poboljšati vašu efikasnost, a samim time i rezultate. U isto vrijeme njihova glatkoća reza smanjuje napor koji je potrebno uložiti prilikom rada čime se sveukupno smanjuje napor u radu.
Lanci – karakteristike
Korak: .325″
Zubi:  920
Širina utora: 1,3 mm
Težina 0,5 kg
Brand

Husqvarna