Ceresit CX 5 Express Brzovezujući cement 2 kg

SKU: 129751

7,50 

*Cijena vrijedi isključivo za kupovinu preko Web shopa

Na zalihi

PLAĆANJE DO 36 RATA

POVRAT U 14 DANA

BRZA DOSTAVA

SIGURNA KUPOVINA

CX 5 EXPRESS BRZOVEZUJUĆI REPARATURNI MORT

Višenamjensko, brzovezujuće i pouzdano rješenje na bazi cementa za brzo sidrenje, postavljanje i fiksiranje čeličnih i plastičnih komponenti u zidarskim radovima i betonu.

CX 5 EXPRESS brzovezujući reparaturni mort savršeno je rješenje kada vam je potrebna dodatna snaga brzog vezivanja i izdržljivost. Stvrdnjava se u roku od 5 minuta nakon miješanja s vodom i brzo postaje snažniji. Uz CX 5 EXPRESS možete jednostavno sidriti i fiksirati metalne i plastične elemente u betonu, opeki ili cementnoj žbuci. Brzo popravite betonske ljuske i zatvorite pukotine u betonu ili čak zapečatite mjesta propuštanja vode.

CX 5 EXPRESS je univerzalni brzovezujući reparaturni mort spreman za upotrebu odmah nakon miješanja s vodom. Njegova konzistencija savršena je za vodoravne i okomite površine. Otporan je na vodu i mraz pa predstavlja sigurno rješenje za unutarnju i vanjsku primjenu. Nezamjenjiv je pri fiksiranju elemenata kao što su ograde, metalne komponente ograde, metalne prozorske rešetke, stupovi, cijevi ili pri postavljanju utičnica, sanitarne opreme i namještaja, električnih uređaja ili igrališta.

SIDRENJE: Tamo gdje obična sidra i tiple zakažu, uvijek postoji CX 5 EXPRESS – snažnija i pouzdanija alternativa za sidrenje na okomitim i vodoravnim površinama, kako iznutra tako i izvana. Konačna čvrstoća CX 5 EXPRESS je 40 MPa – snažniji je od betona, pa nema više straha za trajnost i sigurnost. Pogledajte videozapise kako biste vidjeli kako brzo, jednostavno i trajno sidriti s CX 5 EXPRESSOM!

BRZOVEZUJUĆI: CX 5 EXPRESS je izvrsno rješenje za postavljanje metalnih i plastičnih elemenata u beton, opeku ili cementnu žbuku. S CX 5 EXPRESSOM elementi se postavljaju za samo 5 minuta, a dobro su zaštićeni od vode i oštećenja. Pogledajte videozapise kako biste se uvjerili u jednostavnost, brzinu i trajnost postavljanja uz CX 5 EXPRESS!

REKONSTRUKCIJA: Kada je potrebna izrazito brza i izdržljiva rekonstrukcija betona, CX 5 EXPRESS je spreman za akciju. Zatvaranje pukotina, popunjavanje šupljina i reprofiliranje traje samo 5 minuta. CX 5 EXPRESS moguće je miješati s pijeskom za sanaciju šupljina većih od 50 mm. Pogledajte videozapise kako biste se uvjerili u brzinu, jednostavnost i trajnost popravljanja betonskih elemenata uz CX 5 EXPRESS!

SVOJSTVA:
– Brzo vezivanje – stvrdnjava za 5 minuta
– Velika snaga
– Za fiksiranje metalnih i plastičnih elemenata
– Bez skupljanja
– Otporan na vodu i mraz
– Bez klora – ne uzrokuje koroziju metalnih elemenata

Težina 2 kg
Brand

Ceresit