S2988 auto na akumulator

SKU: 106427

*Cijena vrijedi isključivo za kupovinu preko Web shopa

PLAĆANJE DO 36 RATA

POVRAT U 14 DANA

BRZA DOSTAVA

SIGURNA KUPOVINA

Smatra li vaše dijete od najranije dobi da može voziti automobil? Možete ga omogućiti tako da mu date  automobil na akumulator. Neka vaše dijete osjeća odgovornost i neovisnost koji proizlaze iz upotrebe opreme izvan dosega. Imajte na umu da je čvrsta oprema osnova – pa ne brinite, odaberite S2988.
Crveni automobil dizajniran je s pažnjom na najmanji detalj, što utječe na pozitivne osjećaje mladog trkača. Izdržljiva i masivna konstrukcija u kombinaciji s visokokvalitetnim materijalima dugi su niz godina odlična zabava i otpornost na oštećenja. Atraktivnost modela povećava se otvaranjem vrata. Ovaj  dječji akumulatorski automobil  definitivno će ispuniti očekivanja mladih ljubitelja automobila. Zašto? Vrijedi obratiti pažnju na njegov pravi dizajn, 2x35W motor, trostupanjski automatski mjenjač i osvijetljenu nadzornu ploču. 
Automobil s punjivim akumulatorom ne znači da ih vaše dijete može voziti u punoj slobodi – uvijek možete upravljati njegovom brzinom pomoću daljinskog upravljača. Ovaj je model dizajniran za djecu od 3 godine života, no pod budnom pažnjom roditelja mogu ga koristiti i mlađi vozači. Crveni cestovni automobil ima CE certifikat koji osigurava sigurnu upotrebu. Začinite obiteljske šetnje s mladim ljubiteljem automobila za volanom.
Dimenzije ambalaže: 105 x 54 x 28,5 cm

VOZILO NA BATERIJE

Model – S2988

Boja – Crvena

TEHNIČKI PODACI
Motor – 2x35W
Baterija – 2x6V4,5Ah
Prijenos – 3 brzine
Dimenzije vozila – 104cm x 53cm x 56cm
Ubrzati – 3-5km / h
Masa, zapremina – 13kg
Maks. Opterećenje – 30kg
Vrijeme punjenja – 8 sati
Vrijeme radnje – do 1 sat
Kočnica – Automatski kada otpustite papučicu gasa, Zaustavljanje u nuždi s daljinskim upravljačem (P)
OPREMA
Pojasevi
Otvaranje vrata
ključevi
sjedalo – Meka eko koža
kotači – Mekani EVA
Daljinski upravljač – 2.4G, 3 brzine
svjetla – Prednja strana LED, Osvjetljena nadzorna ploča
zvučni – MP3 ulaz, Melodije i rogovi na upravljaču
Težina 13 kg