ALPINA AT8 102 HWA Kosilica traktorska

SKU: 124995

4.512,44 

*Cijena vrijedi isključivo za kupovinu preko Web shopa

Na zalihi

PLAĆANJE DO 36 RATA

POVRAT U 14 DANA

BRZA DOSTAVA

SIGURNA KUPOVINA

Detalji i specifikacije proizvoda
Stroj visokih specifikacija, dizajniran i konstruiran prema strogim standardima, Alpina AT8 102 HWA znatno će olakšati život svakome tko održava veliki travnjak ili travnatu površinu!
Njegove karakteristike velike površine svode se na dva ključna čimbenika: prvo, tu je ekspanzivna rezna platforma od 102 cm koja osigurava prekrivenost velikog terena jednim prijelazom i drugo, dobit ćete iznimno prostran 300-litarski hvatač trave koji smanjuje broj i učestalost dugotrajnih pauza za pražnjenje.

AT8 102 dolazi opremljen STIGA motorom. Četverotaktni zračno hlađeni motor velikog kapaciteta od 635cc / 10,6kW, koji se, zahvaljujući svom OHV dizajnu i konfiguraciji V-dvocilindraša, ističe u pogledu izlaznog momenta, uštede goriva i glatkoće rada.
Podmazivanje pod punim tlakom radi kako bi se smanjilo trošenje komponenti i produžio vijek trajanja motora; dok STIGA-in elektronički sustav paljenja znači da možete biti sigurni u pouzdano pokretanje.
Stroj tri u jednom koji može pakirati, ispuštati straga ili malčirati pokošene komade, AT8 102 HWA nudi vrstu svestranosti koja je neophodna ako namjeravate upravljati različitim duljinama trave tijekom vegetacijske sezone.
Opremljen je LED prednjim svjetlima koja olakšavaju sigurnu košnju i vuču u mutnim uvjetima; i ima šest LED zaslon na nadzornoj ploči koji pruža jasne informacije o svim ključnim parametrima.
Napravljen za udobnost, AT8 102 HWA ima sjedalo posebno dizajnirano za vitalnu podršku u sredini leđa i koristi od ergonomskog upravljača s mekim držanjem.
Podešavanje visine rezanja u sedam koraka osigurava prikladan položaj oštrice za gotovo sve uvjete; dok kotači na palubi sprječavaju ružne tragove travnjaka pri okretanju na kotrljaju.
Ovo je stroj s hidrostatskim pogonom, tako da ćete uživati ??u beskonačno promjenjivoj kontroli brzine na tlu i izvrsnoj upravljivosti.
Ostali važni atributi uključuju prednji branik koji pruža čvrstu zaštitu prednjeg kraja; elektromagnetska PTO spojka za uključivanje oštrice bez napora; i novo redizajnirani poklopac motora koji optimizira motor za usis zraka za vrhunske performanse.

NAPOMENA:
OBAVEZNO PROČITATI UPUSTVA ZA UPORABU STROJEVA PRIJE KORIŠTENJA!

Težina 275 kg
Brand

Alpina

Koš

DA

Preporučena površina košnje

6000 m²

Min. radna visina

30 mm

Maks. radna visina

90 cm

Centralno pod. visine

Ne

Broj položaja visine

7

Snaga motora

14,2 Ks

Kapacitet spremnika

300L

Pogonsko gorivo

Benzin

Brand motora

STIGA