ALPINA AT4 84 Elektric Kosilica električna

SKU: 124996

4.909,42 

*Cijena vrijedi isključivo za kupovinu preko Web shopa

Na zalihi

PLAĆANJE DO 36 RATA

POVRAT U 14 DANA

BRZA DOSTAVA

SIGURNA KUPOVINA

Detalji i specifikacije proizvoda
Uživajte u vrhunskoj pouzdanosti i ostvarite istinsku snagu i performanse poput benzina s novom generacijom električne kosilice Alpina AT4 84!
Umjesto bučnog motora s unutarnjim izgaranjem, koristi litij-ionsku bateriju velikog kapaciteta od 48 V (30 Ah) koja se može napuniti za samo 2,5 sata*; i koji nudi impresivno dugo trajanje od 45 minuta – to je dovoljno za pokrivanje do 3000 m2!
Baš kao i električni automobili, AT4 84 Electric nema mjenjač. Umjesto toga, ubrzanje je super-glatko i divno reagira, što zauzvrat osigurava da ćete lako raditi sigurno i točno oko i između vrtnih prepreka.
Zahvaljujući dizajnu tri u jednom, pri čemu možete birati prikupljanje, malčiranje ili ispuštanje pokošene trave, AT4 84 Electric se može postaviti za postizanje vrhunskih rezultata, bez obzira na duljinu trave. suočeni s (deflektor i komplet za malč po izboru).
Dobro opremljen kokpit na AT4 84 Electric uključuje pet LED zaslon za stanje baterije, USB priključak i držač za mobilni telefon.
Elektromagnetski uključen PTO znači da se lopatice pokreću i zaustavljaju jednostavnim pritiskom na gumb; dok se Alpina Smart sjedalo i Alpina Ergonomic volan kombiniraju kako bi maksimalno povećali užitak u vožnji.
IP zaštita za motore i električni sustav omogućuje korištenje vode za čišćenje ispod palube (većina električnih traktora zahtijeva samo protok zraka).
Ovaj kompaktni stroj od 84 cm dolazi s velikim kolektorom od 200 litara i ima veliku brzinu od 8,5 km/h.

Napomena: baterija, standardni punjač i brzi punjač dostupni su zasebno.

 

NAPOMENA:
OBAVEZNO PROČITATI UPUSTVA ZA UPORABU STROJEVA PRIJE KORIŠTENJA!

Težina 233 kg
Brand

Alpina

Tip

Električna traktor kosilica

Preporučena površina košnje

3000 m²

Min. radna visina

25 mm

Koš

DA

Maks. radna visina

80 mm

Centralno pod. visine

Ne

Broj položaja visine

7

Kapacitet spremnika

200L

Snaga

48 V