ALPINA AL5 51 SHQ Kosilica motorna

SKU: 124994

*Cijena vrijedi isključivo za kupovinu preko Web shopa

PLAĆANJE DO 36 RATA

POVRAT U 14 DANA

BRZA DOSTAVA

SIGURNA KUPOVINA

Detalji i specifikacije proizvoda
Uz samopogon koji štedi trud i veliku širinu rezanja od 51 cm, vrhunska Alpina AL5 51 SHQ izvrstan je izbor za veće vrtove i snaći će se na padinama i po neravnom terenu!
Pogoni ju premium Honda četverotaktni motor od 166 ccm koji premašuje zahtjeve EU za ispušne plinove; i koji ima koristi od OHV tehnologije koja štedi gorivo i smanjuje buku.
Nudi četiri načina rezanja – prikupljanje; malčiranje; bočno/stražnje pražnjenje – AL5 51 SHQ iznimno je fleksibilan u uporabi i može se konfigurirati za postizanje vrhunskih rezultata na raznim vrstama trave.
Udoban i jednostavan za rukovanje jer je brz i svestran, AL5 51 SHQ ima koristi od ručke koja se brzo podešava u dva koraka s ergonomskim rukohvatom; i jednostavno podešavanje visine rezanja pomoću samo jedne poluge.
Zahvaljujući prednjem češlju za travu, koji travu podiže prije dodira s oštricom, AL5 51 SHQ daje prekrasno uredan i ujednačen završetak.
Veliki pogonski kotači od 280 mm pružaju nježnu vuču na osjetljivim površinama travnjaka; dok praktična ručka za nošenje znači da nećete imati problema s podizanjem kosilice u i iz šupe.
Prostrana vreća za travu od 60 litara na AL5 51 SHQ opremljena je indikatorom upozorenja “kolektor pun” zbog kojeg je malo vjerojatno da ćete prekoračiti kapacitet i blokirati ispusni žlijeb.
Značajke izdržljivosti ovog modela uključuju robusnu čeličnu šasiju, zaštitni prednji branik i nosače kotača s kugličnim ležajem.

 

NAPOMENA:
OBAVEZNO PROČITATI UPUSTVA ZA UPORABU STROJEVA PRIJE KORIŠTENJA!

Težina 37 kg
Brand

Alpina

Tip

Samohodna

Preporučena površina košnje

1800 m²

Min. radna visina

22 mm

Maks. radna visina

80 mm

Bočno izbacivanje

DA

Centralno pod. visine

Da

Koš

DA

Broj položaja visine

6

Snaga motora

4,4 Ks

Zapremina motora

167 cm³

Materijal postolja

Čelik

Elektro start

Ne

Kapacitet spremnika

60L

Pogonsko gorivo

Benzin

Brand motora

Honda

Samohodna

DA