Frera TOURING DONNA 21 28″ crni gradski bicikl

TEČAJ: 1 EUR = 7,53450 HRK

499,99  (3.767,17 kn)

*Cijena vrijedi isključivo za kupovinu preko Web shopa

PLAĆANJE DO 36 RATA

POVRAT U 14 DANA

BRZA DOSTAVA

SIGURNA KUPOVINA

Gradski bicikl TOURING aluminijskog laganog okvira m veličine idealan je bicikl za one koji kombiniraju kvalitetu branda s manje zahtjevnim cijenama koje proizlaze iz veće jednostavnosti i puno opreme.

Okvir ženske inačice dizajniran je kako bi kombinirao izvrsnu estetiku s praktičnošću koja do sada nije bila poznata na mnogim biciklima u ovoj kategoriji. Zato je ovaj bicikl jedan od najprodavanijih bicikala u kategoriji Gradskih Bicikala općenito. Vrhunska kvaliteta, aluminijski dupli kotači, Shimano Tourney 21 spped grupa, udobnost sjedala i volan sa preciznim i jednostavnim podešavanjem, prednji i stražnji nosač tereta, svijetla naprijed i odostraga, zaštita lanca, svrstavaju navedni bicikl veoma poželjnim za gradsku i ugodnu vožnju. Sa sigurnošću tvrdimo da nećete ostati razočarani ako se odlučite za ovaj bicikl.

NAPOMENA:Svi bicikli dolaze sastavljeni, sa napravljenim nultim servisom spremni za voznju. Potrebno je montirati pedale i izravnati volan. Popis ovlaštenih servisa nalazi se na zadnjoj stranici jamstvenog lista.

Težina 20 kg
Brand

Frera

Veličina kotača

28"

Veličina rame

19"

Preporučena visina

170 – 180

Kočnice

V-brake