Mercedes G63, auto na akumulator

SKU: 103723

*Cijena vrijedi isključivo za kupovinu preko Web shopa

PLAĆANJE DO 36 RATA

POVRAT U 14 DANA

BRZA DOSTAVA

SIGURNA KUPOVINA

Plava boja, obojeni Mercedes G63 na akumulator

Dječja verzija modela Mercedes G63 AMG na bateriji bit će senzacionalan poklon za svakih nekoliko godina koji se vole igrati s različitim vrstama automobila. Mercedes G63 AMG u punoj veličini prvobitno je dizajniran za vojsku koja duguje svom glomaznom, grubom obliku, ne dopuštajući da ga se pobrka s drugim modelom . Oštre linije nalaze se i u baterijskoj verziji Mercedes G63 AMG za djecu.

Zašto odabrati vojni Mercedes G63 AMG? Preporučujemo ga zbog:

službene licence Mercedes-Benz Daimler AG,

– sirov dizajn koji se odnosi na izgled pune veličine Mercedes G63 AMG,

– kombinacija udobnosti vožnje i sigurnosti u igri,

– napajanje kvalitetnim komponentama,

– raznolikost u obliku zvučne ploče ili LED rasvjete.

Plavi obojeni Mercedes G63 AMG pravi je spoj pouzdanosti, najviše kvalitete i vojnog dizajna. Ovo vozilo će raditi i tijekom svakodnevne vožnje oko imanja, kao i za vrijeme vikenda izvan grada. Pod haubom, dva motora od po 45 W u kombinaciji s baterijom od 12 V4 , 5Ah omogućuju vožnju brzinom od 3 do 5 km / h , što će sigurno impresionirati ne samo malog vozača, već i prolaznike. Upečatljivi dizajnerski elementi Mercedesa G63 AMG uključuju vertikalno, zatamnjeno vjetrobransko staklo , jednostavna vrata s unutarnjom bravom, svjetlucava rebra koja tvore rešetku hladnjaka ili visoki razmak koji naglašava obnovljene kotače ukrašene srebrnim kukama. Plave boje razbijene su crnim detaljima u obliku prozorskog okvira, ukrasnim letvicama i ogledalima, kao i kromiranim, sjajnim vanjskim nogama .

Unutar vojnog Mercedesa nalazi se mekani kauč završen proširenom eko-kožom i podesivim sigurnosnim pojasevima. Na nadzornoj ploči nalazi se okretni upravljač s logotipom s trokrakom zvijezdom, imitacijama indikatora, uključujući brzinomjer i tahometar, ili glazbeni uređaj s funkcijama FM radio, slušalice, USB ili memorijske kartice. Ovo rješenje će svako putovanje učiniti ugodnijim, omogućiti djetetu da se osjeća kao u pravom automobilu.

Masivan Mercedes G63 AMG u vojnom izdanju bit će ostvarenje snova za svakih nekoliko godina – sigurni smo da će se svidjeti i njegovim roditeljima i djedovima. Upravljanje vozilom krajnje je jednostavno. Sve što trebate učiniti je pritisnuti gumb za pokretanje, zgrabite volan i pritisnite gumb za gas. Spreman, može ići ravno naprijed. Međutim, ako želite pomoći koristite isporučeni daljinski upravljač 2. 4G , tako da možete u potpunosti je preuzeti uzde vozila, donosi puno zabave za malu djecu. Plavi, obojeni Mercedes G63 AMG ima CE certifikat, izrađene od certificiranih materijala. Automobil električa igračka izvući će s osmijeh na lice.

 

Model : Mercedes G63 AMG
Boja : Plavo lakirano
Tehnički podaci
Motor : 2x45W
baterija : 1x12V4,5Ah
Mjenjač : 3 brzine
Dimenzije vozila : 105cm x 55cm x 33cm
Brzina : 3-5 km / h
Masa : 16kg
Maks. nosivost: 30kg
Vrijeme punjenja : 8 sati
Vrijeme radnje : do 1 sat
Kočnica : Automatski kada otpustite papučicu gasa

Hitno zaustavljanje s daljinskim upravljačem (P)

oprema
Sigurnosni pojasevi :
Otvaranje vrata :
Ključevi :
Fotelje : Meka eko koža
Kotači : amortizeri
Daljinski upravljač : 2.4G, 3 brzine
Svjetla : Prednja strana LED
Audio : MP3 ulazMelodije i rogovi na upravljaču

USBMicro SDFM radio

 

Težina 17 kg