Audi Q5 dvosjed, auto na akumulator

SKU: 103724

*Cijena vrijedi isključivo za kupovinu preko Web shopa

PLAĆANJE DO 36 RATA

POVRAT U 14 DANA

BRZA DOSTAVA

SIGURNA KUPOVINA

Crni, dvosjed automobila s Audijevom baterijom Q5
Poznat svima, Audi Q5 je automobil koji privlači svačiju pažnju – kombinira  dinamiku, stil i udobnost  najviše kvalitete. Pojedinosti o vozilu koje uživaju najveću popularnost su uska linija blago zatamnjenih stakala i široki, veliki roštilj. Klasični  crni  dvostruki Audi Q5 za djecu pokreće bateriju,  ima originalnu licencu  grupe zahvaljujući kojoj je ukrašen logotipom Branda sprijeda i straga i na upravljaču.
Audi Q5 u  klasičnoj  crnoj boji  osvojit će srca i dječaka i djevojčica. Ovaj će model privući pažnju svih prolaznika i obožavatelja marke Audi, ali prije svega djece. Automobil je opremljen  mekanom, dvostrukom foteljom  širine 40 cm, napravljenom od  crne ekološke kože. Široka sofa sa sjedištima za vozača i suvozača povezana je s naslonima za  glavu, što jamči udobnost. Na upravljaču s tri kraka označenim logotipom Branda nalaze se dva gumba, čije nježno pritiskanje aktivira zvuk trube i melodije. Ovo je vrlo zanimljivo rješenje koje povećava  razinu sigurnosti  djeteta  na putu.
Automobil dizajniran za  nekoliko godina  pokreće se pritiskom na gumb smješten na središnjem mjestu. Uključivanjem se aktiviraju prednja  LED svjetla , povećavajući vidljivost djeteta na cesti. Na osvijetljenoj komandnoj ploči automobila nalaze se  satovi koji imitiraju brzinomjer i tahometar , kao i sat, brojač kilometara i kontrola rezerve goriva. Ovo rješenje izgleda vrlo realistično, zbog čega će se dijete osjećati kao pravi vozač.  Drugi element koji vrijedi spomenuti je  LCD zaslon osjetljiv na dodir s funkcijom reprodukcije glazbe, bajki ili fotografija koje se lako mogu prenijeti na memorijsku karticu. Ako se djetetu dosadi njegov materijal, uvijek može upotrijebiti FM radio koji pamti izbor posljednjih stanica.  Zaslon u boji  opremljen je indikatorom razine baterije, što je vrlo korisno tijekom česte uporabe dječjeg vozila. Kućište ima ulaz za slušalice, SD karticu i USB priključak.
Tehnički podaci koje vrijedi naglasiti su  2 x 12V 7 Ah baterije u vozilu za dijete  i  četiri motora – svaki snage 45W. Ova oprema omogućuje brzinu putovanja u rasponu od 3 do 5 km / h, što će biti senzacionalno iskustvo za svako dijete. Vrijeme punjenja automobila je 8 sati, što omogućava sat neprekidne zabave. Prema preporukama Branda,  crni Audi Q5  namijenjen je svim vozačima starijim  od  3 godine. Smatramo, međutim, da će igranje pod budnim okom njegovatelja donijeti i veliku radost mlađoj djeci –  daljinski upravljač 2.4G uključen u set će pomoći . Zabavna granica je nosivost vozila koja se određuje na 40 kg.
Uz ovaj  crni  model  akumulatora Audi Q5 za dvoje , vlasnik će dobiti upute za pojednostavljenje instalacije i rada vozila, kao i  daljinski upravljač za roditelje . Upravljač ima nekoliko tipki, zahvaljujući kojima skrbnici mogu upravljati vozilom kada je dijete premalo za njega. Što se krije funkcije daljinskog upravljača 2. 4G ? Zaustavljanje u slučaju nužde, upravljanje naprijed / natrag, desno / lijevo i izbor brzine.
Prednosti koje bi trebalo uzeti u obzir pri odabiru automobila za malu vozačku bateriju su oznake  CE , što je izjava Branda da označeni proizvod ispunjava zahtjeve smjernica Europske unije o novom pristupu, kao i  automatska kočnica koja se  aktivira kad otpustite papučicu gasa. Velika pogodnost tijekom igre je jednostavan prekidač koji ima funkciju slobodnog putovanja naprijed i nazad.  Crni  automobil akumulatora montiran je na  velike i meke EVA kotače, koji su odgovorni za udobnost tijekom vožnje po raznim površinama, pa čak i neravnine. Dizajn predstavljenog automobila uzima u obzir dječiju sigurnost – visoka vrata koja se otvaraju i od vozača i od suvozača osigurana su rotirajućom ručicom, povećavajući razinu zaštite od ispadanja.
Dimenzije ambalaže:  148  x 81  x 43  cm
Težina:  38  kgnn
Vozilo na baterije
Model :
Audi Q5
Boja :
crna
Tehnički podaci
Motor :
4x45W
baterija :
2x12V7Ah
Mjenjač :
3 brzine
Dimenzije vozila :
145cm x 93cm x 66cm
Brzina :
3-5 km / h
Masa :
33 kg
Maks. nosivost:
40kg
Vrijeme punjenja : 8 sat
Vrijeme radnje :
do 1 sat
Kočnica :
Automatski kada otpustite papučicu gasa
Hitno zaustavljanje s daljinskim upravljačem (P)
oprema
Sigurnosni pojasevi :
Otvaranje vrata :
Ključevi :
Fotelje :
Meka eko koža
Kotači :
amortizeri
Daljinski upravljač :
2.4G3 brzine
Svjetla :
Prednja strana LED
Osvjetljena nadzorna ploča
Audio :
MP3 ulazUSB
MP4 LCD zaslon osjetljiv na dodir
Micro SD
Težina 39 kg