Zemlja za cvijeće

Pogledaj:
 • Zemlja Plantella Balkonia 20 L

  Poboljšava strukturu i aktivnost tla te povećava udio organske i mineralne tvari u zemlji te tako osigurava idealne uvjete za zdrav rast i razvoj biljaka te značajno više cvjetova. Biljke treba zalijevati manje od uobičajenog.
  26,00 kn Kupi
 • Zemlja Plantella Ideal 50 L

  Zemlja za sve vrste povrća, bilja, ukrasnih i balkonskih biljaka. Poboljšava strukturu i aktivnost tla te omogućava brzo obnovo i razvoj korijenovog sistema.
  38,00 kn Kupi
 • Zemlja Bio Plantella Start 50 L

  Bio Plantella Start je specijalna zemlja za sjetvu, uzgoj i presađivanje presadnica čiji posebno prilagođen sastav omogućava brz razvoj korijenskog sustava. pH vrijednost i udio hranjiva u zemlji Bio Plantella Start presadnicama osigurava sve potrebne hranjive tvari za razvoj korijena mladih biljaka i razvoj mladih presadnica. Kombinacija treseta regulira optimalno zadržavanje vode u zemlji. Budući da ova zemlja ima vrlo sitno mljevenu strukturu, stvara idealan odnos zraka i vode u području korijena i omogućava njihov pravilan razvoj.
  46,00 kn Kupi
 • Zemlja za cvijeće Terra Dobra 20 L

  Terra Dobra je gotova mješavina za sadnju i presadnju većine ukrasnih biljaka, voćnih sadnica i loznih cijepova. Sadr゙i makro i mikroelemente, potrebne za rast biljke. Dohranjivanje je potrebno tek kada biljka počinje bujno rasti s odgovarajućom otopinom mineralnog gnojiva sukladno uputama proizvođača odabranog gnojiva. Terra Dobra je izvanredan aktivator mikroflore i regenerator tla u povrtnjacima i travnjacima. Preporučujemo koristiti u količini od 20 litara / m?.
  16,00 kn Kupi
 • Zemlja za cvijeće 45 L Humokompovit Floreo

  Organsko mineralni supstrat za balkonsko i sobno cvijeće. Humokompovit H-3 floreo je mješavina visokovrijednog treseta i vlakana kokosovog oraha s dostatnim hranjivima potrebnim za rast cvijeća. Sadrži agent vlažnosti, kojime omogućava visoki kapacitet drenaže i upijanja tako da se biljke neće isušiti, a ni ugušiti u suvišnoj i neiskorištenoj vodi. Prihranjivanje je potrebno tek kad biljke počnu bujno cvasti s odgovarajućom otopinom mineralnog gnojiva, ne češće od jednom tjedno. Pogodno za organsku proizvodnju.
  58,00 kn Kupi
 • Zemlja Humopost 35 L + 35% gratis

  Humopost je gotova mješavina za cvijeće na bazi visoko-vrijednih treseta. Sadrži makro i mikroelemente, potrebne za rast biljke. Dohranjivanje je potrebno tek kada biljka počinje bujno rasti s odgovarajućom otopinom mineralnog gnojiva sukladno uputama proizvođača odabranog gnojiva. Proizvod je pogodan za organsku proizvodnju, kao i u permakulturnim sustavima održivog životnog prostora.
  39,00 kn Kupi
 • Zemlja za cvijeće 20 L

  Humokompovit
  22,00 kn Kupi
 • Zemlja Humokompovit

  Zapremnina 50 litara, univerzalni organsko mineralni supstrat
  44,90 kn Kupi
 • Zemlja Hortus

  45 litara, supstrat za povrće
  49,90 kn Kupi
 • Zemlja Kompovrt

  Plodna zemlja za sadnju i presadnju, 40 litara
  34,90 kn Kupi
* Sve cijene na Web Shopu vrijede isključivo za kupovinu preko Web shopa